فرهنگ‌سازي؛ مهمترين هدف برگزاري همايش پرنده‌نگري

محمدعلي فياضي در اين باره به ميراث‌آريا(chtn) گفت: پرنده‌نگري از مهمترين شاخه‌هاي صنعت گردشگري در حوزه طبيعت‌گردي به شمار مي‌رود و در بسياري از کشورهاي دنيا طرفداران خاص خود را دارد.

وي ادامه داد: متاسفانه اين شاخه از طبيعت‌گردي در ايران هنوز جايگاه اصلي خود را پيدا نکرده است؛ اين درحالي است که از 650 گونه پرنده موجود در اروپا 517 گونه آن در ايران وجود دارد.

مسئول کميته ملي طبيعت‌گردي وجود اين تعداد گونه پرنده را بيانگر ظرفيت بالاي کشور در اين حوزه عنوان کرد و متذکر شد: اينها از مواردي است که موجب شد به سمت فرهنگ‌سازي در اين زمينه حرکت کنيم.

وي اضافه کرد: در اين راستا برگزاري نخستين جشنواره و همايش ملي پرنده‌نگري ايران را در روز شنبه 18 ارديبهشت ماه در دستور کار کميته ملي طبيعت‌گردي قرار داديم.

فياضي با بيان اينکه تهران داراي 160 گونه پرنده است، اما ساکنان اين شهر تنها با دو يا سه گونه آن آشنايي دارند، متذکر شد: اين امر موجب شد تا اين همايش در شهر تهران برگزار شود و مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد نيز به اين منظور انتخاب شد.

به گفته وي ايران و موقعيت طبيعي، پرندگان ايران، ظرفيت‌هاي پرنده‌نگري ايران، ظرفيت تهران در پرنده‌نگري، پرنده در نگاره‌هاي ايران، چگونگي عکاسي از پرندگان و ... از موضوعاتي است که در اين همايش به آنها پرداخته خواهد شد.

اين مقام مسئول در کميته ملي طبيعت‌گردي خاطرنشان کرد: در حاشيه برگزاري اين همايش نيز سه نمايشگاه با محوريت تجهيزات پرنده‌نگري، شاخه‌‌هاي طبيعت‌گردي و عکس و نگاره‌هاي پرندگان برگزار مي‌شود.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1389021111